Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]czarne okno

barti_1444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ; ) mam problem co do priva o nazwie ttilian2pl.... otóż jak właczam metka pokazuje mi sie tylko czarne okno, kursor jest zmieniony ale nie mogę nic zrobic poniewaz nic nie widac... aktualizowalem clienta i to tez nie pomoglo wiecie moze co z tym trzeba zrobic?

wsrhs.jpg
Opublikowano

Zrób reinstalke Metina powinno pomóc.

Wszystko z kartą graficzną masz ok inne gry ci działają?

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

tak reszta dziala bez problemu tylko ten serverek nie chce dobrze dzialac

Przeczyść rejestr + reinstal metka.

Powinno pomóc

mozesz dokladniej \opisac?

wsrhs.jpg
Opublikowano

Też tak miałem na niektórych privach... Usuń go z kompa pobierz od nowa i uruchom jako administrator mi to pomogło ;) i jeszcze pogrzzebałem w confingu

Opublikowano

Mam ten sam problem z xenoxem! I napewno dobrze chodzi bo z drugiego kompa zrzucałem a na drugim chodzi ;O

1353164337-U602429.jpg

Proszę o zrzucenie trochę % :]

Opublikowano

Wyłącz anty wira, firewalle, ogólnie wszelkie zabezpieczenia, włączaj jako admin . Używaj oryginalnego clienta, prosto ze strony i loguj się na nie zapełnione ch .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dalej ten sam problem. mysle ze po prostu kompo mi nie otwiera ze wzgkledu na jakies obrazki bo dziwek jest ok .... i pl tez dziala a tylko z niektorymi privami tak mam tymi z 2012...

wsrhs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...